Fate/EXTELLA LINK Key Kopen. Fate/EXTELLA LINK Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Fate/EXTELLA LINK key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Fate/EXTELLA LINK rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

Voor de fans van de Fate/Extella reeks is er goed nieuws. Na het epische avontuur in Fate/Extella: The Umbral Star uit 2017, komt er nu een gloednieuw deel uit in de bekende reeks. Namelijk Fate/Extella link. Het spel komt na alle verwachtingen uit in het eerste kwartaal van 2019 voor de Nintendo Switch, de Playstation 4, De computer en de Playstation Vita.

Fate Extella

Het verhaal van Fate/Extella Link speelt zich af direct na het einde van het vorige deel. In het zogeheten SE.RA.PH, een virtuele wereld in een ster, dreigt er een nieuwe kwaad aan de macht te komen. De laatste hoop wordt gevestigd in de held Charlemagne. Die samen met zijn servants de strijd aangaat tegen dit kwaad om de vrede terug te laten keren naar SE.RA.PH. De zogeheten servants uit het eerste deel, dat er 16 waren, krijg in dit deel versterking van nog eens 10 andere servants. Deze servants zullen door middel van het vechten tegen grote legers het spel doorlopen.

Gameplay

Naast het prachtige verhaal, waar Fate/Extella om bekend staat, zul je door middel van de gevechten de vrede terug kunnen laten keren naar de virtuele wereld. Link speciale aanvallen aan elkaar om de ultieme aanval uit te voeren tegen de vijanden die de wereld willen afpakken. Door middel van zowel single battles als multiplayer battles kun jij gebruik maken van je favoriete helden uit de Fate/Extella reeks om het gevecht aan te gaan met het kwaad. Door kleine missies uit te voeren krijg je nog meer experience om de gevechten aan te gaan. Ga online het gevecht aan in vier-tegen-vier gevechten tegen een maximum van zeven spelers.

Tot slot

Wanneer je dus gek bent op een snelle actie game of bekend bent met de reeks Fate/Extella, dan is dit absoluut een aanrader voor jou. Ga het gevecht met het kwaad aan en zorg dat de vrede terugkeert naar SE.RA.PH.