Farming Simulator 22 Key Kopen. Farming Simulator 22 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Farming Simulator 22 key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Farming Simulator 22 rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Farming Simulator 22 sleutel in Nederland is € 14.05

Binnenkort kunnen we de nieuwe editie van deze zeer bekende landbouw game bespelen. Farming Simulator 22 komt eraan. Deze bekende game daagt de speler uit om een succesvolle boer te worden. Met de nieuwe versie komen er nieuwe gameplay-mechanica en machinecategorieën erbij. Welke spannende opties worden er dit jaar toegevoegd aan Farming Simulator 22. In dit artikel zullen we zien wat er allemaal wordt aangepast.

Wat is Farming Simulator 22?

Dit is een super realistische landbouw game. Je kruipt in de huid van een echte moderne boer. Het doel is om een creatieve, winstgevend en efficiënte boerderij op te bouwen. Om dit te bereiken heb je de keuze uit meer dan vierhonderd landbouw machines en gereedschappen. In de game zijn er meer dan honderd echte landbouw merken. Deze merken zijn zeer bekend op het gebied van landbouw. Merken zoals New Holland, John Deere, Case IH, CLAAS, Valtra, Massey Ferguson, Fendt en nog veel meer. Al deze machines en gereedschappen zijn er om ervoor te zorgen dat je jouw landbouw droom kunt realiseren.

De Farming Simulator 22 game biedt je de mogelijkheid om aan landbouw te doen in drie verschillende Europese en Amerikaanse omgevingen en maps. Elke map heeft dan zijn eigen landschap. Elke omgeving heeft ook dan zijn voor- en nadelen. Het is jouw missie om het beste ervan te maken. Je kunt kiezen over een groot aantal gewassen. De gewassen moet je zaaien en oogsten op het juiste moment. Je kan doen aan landbouw, bosbouw en veeteelt.

Wat is nieuw?

Er is een zeer spannende seizoencycli toegevoegd. Ook heeft de speler nieuwe machinecategorieën en gewassen. In deze game speelt strategie een hele grote rol, want we moeten de seizoencycli in de gaten houden. Je boerderij kun je ook met andere spelers uitbreiden door de multiplayer functie.