Farming Simulator 17 Kopen. Farming Simulator 17 Key prijzen vergelijken.

Over Farming Simulator 17

Scroll nu naar beneden om direct Farming Simulator 17 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Farming Simulator 17 direct installeren en spelen.

Het spel

Farming Simulator 2017 is één van de vele varianten in de reeks van farm simulatie spellen. In dit spel ben je de eigenaar van een boerderij en moet je trachten naar best vermogen de landbouwer te zijn die de boerderij en alle bijhorende dieren en gewassen verdienen. In de simulator moet je het land verzorgen, gewassen planten en telen, koeien opvoeden en melken, kippen kweken, … Kortom boeren zoals in het echte leven. Het doel van het spel is dan ook om een prachtig landbouwbedrijf uit te bouwen dat veel winst maakt. Na verloop kan men dan extra machines kopen, een irrigatiesysteem aanleggen, een waterzuiveringsinstallatie bouwen, …

Tactisch inzicht

Het spel vraagt veel tactisch inzicht en vermogen van de speler en de speler moet om het spel te spelen goed kunnen plannen, commercieel gericht zijn en weten hoe hij / zij producten maakt en vooral verkoopt. Het spel vraagt van de speler aandacht en vooral denkvermogen om de juiste dingen te doen op het land zodat de boerderij begint en blijft draaien. Uiteindelijk moet men tot een bloeiende boerderij komen die het financieel goed stelt. Op die manier vereist het spel ook een economisch inzicht en een lichte kennis van financiële zaken. Gooit de speler het geld erdoor voor de aankoop van nieuwe machines maar verkoopt hij niets of mislukt de oogst dan zal het spel snel afgelopen zijn. Uiteraard kan men zich scholen en steeds opnieuw beginnen maar met tactisch inzicht en economische feeling kom je in de farming simulator 2017 al een eind ver.

Te koop

Farming Simulator is inmiddels verschenen voor computers zowel Windows als Apple maar ook voor smartphones en tablets via Android en Windows of iOs. Het spel is te koop via de winkel op dvd-rom en via het internet langs het Steam-platform. De kostprijs van Farming Simulator 2017 gaat van 19 euro tot 30 euro afhankelijk van de winkel en het medium waar het spel wordt gekocht.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Farming Simulator 17 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Farming Simulator 17 op Keysforgames.nl