Farm Manager 2018 CD Key code kopen

Over dit spel

Farm Manager 2018 is een boerderij simulatiespel dat werd ontwikkeld door Cleversan Software en werd uitgebracht door PlayWay S.A.

In Farm Manager 2018 beheer je je eigen boerderij. Je moet je boerenbedrijf uitbreiden, zo goedkoop mogelijk produceren en je producten met zo veel mogelijk winst verkopen. Je moet het land bewerken, personeel in dienst nemen, de geschikte landbouwmachines kopen, vee grootbrengen en de geoogste gewassen verwerken.

Verschillende gewassen

Je wilt waarschijnlijk geen gewone tarwe cultiveren. Misschien wil je wel graag een boomgaard met appels hebben of wil je aardbeien of komkommers telen. In Farm Manager 2018 kun je meer dan 20 verschillende gewassen telen. Het oogsten van je gewassen kan met de hand of met behulp van verschillende machines. Deze landbouwmachines moet je kopen. Dat kan zowel nieuw als tweedehands. Je bent deze machines nodig om je gewassen snel te oogsten, zodat je ze vervolgens zo snel mogelijk kunt verkopen. Elke oogst heeft zijn eigen uiterlijke houdbaarheidsdatum. Het doel is natuurlijk om al je producten vóór deze datum te verkopen. Om de kosten te drukken kun je tijdens de oogsttijd seizoenarbeiders in dienst nemen.

Strategie

Je kunt het spel vanuit verschillende camera punten bekijken. Zo kun je een strategisch overzicht krijgen van je boerderij, maar je kunt je boerderij ook bekijken door de ogen van één van je medewerkers. Je moet continu reageren op het veranderende weer. Als je in het vroege voorjaar al gewassen wilt kunnen verkopen moet je eerst een kas bouwen. Voordat je de zaailingen plant moet je het land eerst op de juiste manier voorbereiden en ook tijdens de teelt moet je de juiste handelingen uitvoeren om tot een goed product te komen. Bekijk je planten terwijl ze groeien van groene, breekbare zaailingen tot volwassen planten die klaar zijn voor de oogst. Maar vergeet niet om je land te besproeien in tijd van droogte, want als je je planten niet verzorgt worden ze ziek, verliezen ze hun kwaliteit en zullen ze uiteindelijk sterven.

Aanvaard uitdagingen van buren en bewijs dat jij de beste boer bent.