FAR Lone Sails Kopen. FAR Lone Sails Key prijzen vergelijken.

Over dit spel

FAR Lone Sails is een avonturen spel in een post apocalyptische wereld. Je bestuurt een uniek voertuig dat lijkt op een groot zeilschip over een droge woestijnachtig landschap. Je kan deze wereld en stijl vergelijken met de film ‘MAD MAX’. Je neemt de controle over een avatar in een tweedimensionale wereld.

Doel van het spel

De bedoeling is dat je jou schip in beweging houdt ondanks de zware weersomstandigheden die deze open wereld met zich meebrengt. Dit spel brengt een mysterieuze sfeer met zich mee. Waar je met je schip naar toe reist is een onbeantwoorde vraag. Waar ga je heen? Ben je de laatst levende op deze planeet? Wat is er juist gebeurd?

Dit spel is uitgekomen op 17 mei 2018 en is een grafisch hoogstandje, alsook de rustige melancholische muziek verscherpt de mysterie rond deze wereld.  Je avatar zal in huizen en schuren voorwerpen en grondstoffen moeten verzamelen voor het schip draaiende te houden. De omgeving verandert bij regelmaat van regen naar uitgedroogde zeebedding tot woestijngebieden. Zelfs sneeuwstormen kunnen zich voordoen!

In het spel wordt niet veel duidelijk gemaakt. Dit heeft de bedoeling dat je zelf puzzelt waar je moet zijn en hoe je verder kunt geraken. De dozen die je vindt kunnen dienen als brandstof voor je schip. Wanneer je bent vertrokken met je schip moet je niet blijven stilzitten. Op het schip moet je namelijk dreigende problemen zien te voorkomen of verhelpen indien deze zich voordoen. Je schip moet niet alleen opgewassen zijn tegen de weersveranderingen maar er kan namelijk veel fout lopen. Zo kan namelijk je zeilen stuk gaan en moet je onderdelen vervangen, je zeil op tijd ophijsen en aflaten enzovoort..
Je moet opzoek gaan naar de juiste onderdelen die je nodig hebt voor de herstellingen. Maar het blijft een onbeantwoorde vraag waar je heen gaat of wat de bedoeling is. Dit spel is zeker een aanrader voor zij die van dit type genre houden. Dit spel heeft geen monsters of zombies zoals de meeste post apocalyptische spellen van de laatste jaren.

Veel speelplezier!