Fallout 76 Key Kopen. Fallout 76 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop Fallout 76 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel Fallout 76 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 29-02-2024 voor een Fallout 76 sleutel in Nederland is € 5.56

Fallout 76 is een opkomende online ‘softcore survivalgame, ontwikkeld door Bethesda Game Studios en gepubliceerd door Bethesda Softworks. Het is het nieuwste vervolg in de Fallout-serie en wordt op 14 november 2018 uitgebracht op Microsoft Windows, PlayStation 4 en Xbox One.

Bezoek meerdere servers

Fallout 76 is vier keer zo groot als Fallout 4 en maakt gebruik van een open-wereld-omgeving waar je andere spelers zult tegenkomen met wie je kunt samenwerken of die je kunt vernietigen, maar verder is het niet zoals een MMO in de traditionele zin. Je speler is niet beperkt tot één server, maar je kunt ook andere servers bezoeken. Jij en alle anderen die je ziet, zijn gewoon voormalige Vault 76 bewoners die op Reclamation Day naar buiten zijn gekomen en de opdracht gekregen hebben om de beschaving opnieuw op te bouwen.

Pak je kamp in en verhuis

Het bouwen van nederzettingen en kampen was een groot deel van Fallout 4 en dat element zie je ook in de online wereld van Fallout 76. Spelers kunnen middelen verzamelen en een kamp of een nederzetting in de wildernis bouwen, compleet met verdedigingswapens. Je kunt je kamp ook inpakken en naar andere locaties verplaatsen. De kampen die door spelers zijn gebouwd, verschijnen niet als de speler ook niet is ingelogd. Je wereldkaart zal dus ook niet bezaaid zijn met half-gebouwde kampen.

High level zone voor moeilijkste vijanden en beste buit

Naast het verkennen, wederopbouwen en overleven van West Virginia, kun je ook een handje helpen bij het vernietigen ervan. Verspreid over de hele wereld van Fallout 76 zijn er inactieve raketsilo’s met nucleaire wapens die je kunt lanceren, als je maar slim genoeg bent om de lanceercodes te vinden. Spelers kunnen deze codes gebruiken om aanvallen uit te voeren op nederzettingen van andere spelers, NPC-vijandige kampen of andere willekeurige delen van kaart. Het lanceren van een raket verandert een bepaalde locatie in een “high level zone”, waar je de moeilijkste vijanden in het spel tegenkomt, maar ook de beste buit kunt vinden.