Fallout 76 Steel Dawn CD Key code kopen

Over dit spel

Fallout 76 is de online multi-player versie van de lang geprezen Fallout reeks welke ontwikkeld en uitgegeven is door Bethesda. Steel Dawn is een nieuwe uitbreiding op de basis game die een aantal interessante extra’s toevoegt. Zo zien we de Brotherhood of Steel terugkeren met een aantal nieuwe characters, nieuwe locaties en missies. Spelers krijgen nu ook de mogelijkheid om aan de slag te gaan met het bouwen van hun eigen Shelters en bevat de uitbreiding nieuwe wapens en armor afkomstig uit het arsenaal van de Brotherhood of Steel. Een andere interessante update is de aanpassing op negatieve effecten op jouw character wanneer deze honger of dorst heeft. In plaats daarvan krijg je nu positieve effecten hoe betere jij jouw character verzorgd.

Brotherhood of Steel

De Dawn of Steel uitbreiding bevat een nieuw verhaallijn die draait om de Brotherhood of Steel. Zij zijn teruggekeerd naar Appalachia met als doel om het gebied te heroveren voor de mensheid om een nieuw bestaan op te kunnen bouwen, te ontdekken wat er gebeurd is met Paladin Taggerdy en haar team en om achtergebleven technologie te bewaren. Wanneer je de nieuwe Brotherhood of Steel leden ontmoet ga je samen op pad naar Fort Atlas in de Savage Devide regio. Onderweg doe je nieuwe locaties aan om te verkennen. Naast nieuwe locaties speel je ook nieuwe wapens vrij zoals de Crusader Pistol, Plasma Cutter, Hellstorm Missile Launcher en krijg je toegang tot de nieuwe Brotherhood Recon Armor.
Tijdens de missie leer nieuwe personages kennen zoals Paladin Rahmani, Knight Shin en Scribe Valdez .

C.AM.P.S

Eindelijk is het mogelijk om ondergronds te gaan en je eigen Shelter te bouwen met C.A.M.P. Shelters. In deze uitbreiding heeft Bethesda er 3 toegevoegd waarmee je aan de slag kunt en later zullen er nog meer bij komen om te ontdekken. Om toegang te krijgen tot de C.A.M.P. Shelters moeten spelers eerst een nieuwe mini missie spelen genaamd “Home Expansion”.
Naast deze gameplay uitbreidingen heeft Bethesda ook verdere updates aan de game doorgevoerd die bugs oplossen en de spelervaring verbeteren.