Fallout 4 Kopen. Fallout 4 Key prijzen vergelijken.

Over Fallout 4

Scroll nu naar beneden om direct Fallout 4 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Fallout 4 direct installeren en spelen.

Award winnende Bethesda Game Studios creëerde naast deze Fallout 4 ook de voorgaande Fallout en The Elder Scrolls V: Skyrim. Dit is zeker de verst vooruitlopende game in dit genre ooit, een opener voor de volgende generatie games in open werelden. Het is een post-apocalyptische verkenningsgame, gespeeld in third person. Als enige overlevende van kluis 111, kom je in wereld terecht die vernietigd is door een nucleaire oorlog. In deze game is iedere seconde een gevecht om te overleven, waarbij alle keuzes aan de speler zelf zijn.

Een game met diversiteit

Een grote verscheidenheid aan opdrachten op honderden locaties, te spelen met verschillende karakters, alleen overleven of in groep, dit alles maakt deze game werkelijk prachtig. In het spel zal je gaandeweg je specialiteiten moeten kiezen, afhankelijk van je keuzes, zal je het spel op een bepaalde manier moeten spelen. Het doel is om te verzamelen, up te graden en voorwerpen te maken die in de game helpen. Wapens, bescherming, chemische drankjes en voedsel zijn slechts het begin, je kan op termijn ganse dorpjes bouwen en managen.

Net alsof je er zelf bent

Adembenemende graphics, een sterke engine brengen deze game op een uitzonderlijke manier tot leven. De vernietigde bossen van Commmonwealth en de ruïnes van Boston, iedere locatie in deze game is realistisch en gevuld met dynamische details.