Fallout 4 VR Kopen. Fallout 4 VR Key prijzen vergelijken.

Over Fallout 4 VR

Scroll nu naar beneden om direct Fallout 4 VR key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Fallout 4 VR direct installeren en spelen.

Fallout 4, nu ook beschikbaar in Virtual Reality

Beleef het verhaal van Fallout 4 nu ook in Virtual Reality. Schiet, verken, praat en voltooi quests net zoals in de normale Fallout 4, maar nu is het alsof je er zelf bij bent.

De game is ontwikkeld door Bethesda Game Studios en uitgegeven door Bethesda Softworks. De release datum was 12 december 2017.

Fallout 4 VR is dezelfde game als Fallout 4, maar dan in Virtual Reality. Ondanks dat het dezelfde game is, heeft de VR wel degelijk een meerwaarde. Zo kun je de vele interessante locaties en de monsters van dichtbij in je op nemen. Het heeft het de mogelijkheid voor de gamer om in de post-apocalyptische speelwereld van Fallout 4 rond te lopen, waardoor je het avontuur nog intenser beleefd, dan voorheen het geval was.

Gameplay

Het begin
Fallout 4 speelt zich af in een post-apocalyptische Boston in het jaar 2287, 210 jaar na een nucleaire oorlog. Het spel begint op de dag dat de bommen werden gedropt, op 23 oktober 2077.
Het personage waar jij mee speelt schuilt op die dag in Vault 111, om 210 jaar later weer bovengronds te verschijnen.

Complete vrijheid
Je kiest zelf een karakter, waarvan je de basisvaardigheden moet bepalen. Verzamel, verbeter en bouw duizenden voorwerpen met een crafting systeem: wapens, pantser, chemicaliën en voedsel, maar dit is nog maar het begin. Je kan zelfs hele nederzettingen bouwen en onderhouden.

De gamewereld van Fallout 4 is open. Dit betekent dat jij, als speler, de volledige vrijheid hebt om te doen wat deze verlangt. Elke seconde is een gevecht om te overleven, en jij bent verantwoordelijk voor elke keuze. Alleen jij kan de wereld heropbouwen en iedereens lot bepalen.