Fallen Legion CD Key code kopen

Over dit spel

Fallen Legion neemt een enigszins minimale benadering van het vertellen van zijn verhaal. Het verhaal is heel mooi met meer statische afbeeldingen van personages met een dialoog aan de onderkant van het scherm. Je brengt ongeveer tien of vijftien uur door met het spel, leer de personages leert en ga om met politieke beroering. Dat vormt een klein deel van het geheel, waardoor de overgrote meerderheid van dit actie-rollenspel in de strijd wordt doorgebracht.

Glorie of niet?

Veruit het meest interessante idee in Fallen Legion is de manier waarop morele keuzes worden gepresenteerd. In plaats van de standaard goede en slechte binaire keuzes te hebben die veel spellen begunstigen, biedt Fallen Legion keuzes aan het einde van een aantal gevechten met betrekking tot beslissingen die genomen moeten worden om Fenumia te leiden, maar elk van deze keuzes is ook verbonden aan een buff die je ontvangt voor het volgende gevecht.

Unieke eigenschappen

 • Een oorlog die tegen de tegenovergestelde kanten wordt verteld
  Fallen Legion + bevat Fallen Legion: Sins of an Empire en Fallen Legion: Flames of Rebellion. Zie de littekens van oorlog vanuit twee complementaire perspectieven die het rijke universum van Fenumia vormen.
 • Een legioen op uw bevel
  Bedien tot vier personages tegelijk, beheer verwoestende combo’s en val vijandige aanvallen aan met een goed getimede blokkade in het unieke vechtsysteem van Fallen Legion.
 • Elke keuze verandert je rijk
  Spelers moeten split-second beslissingen nemen om hun imperium te regeren. Deze keuzes beïnvloeden het verhaal van het spel.
 • Prachtig 2D-artwork
  Van de tanden op onze dreigende manticore tot elke zonovergoten baksteen in het kasteel van Fenumia, alle kunstwerken zijn met de hand getekend om een ​​verbluffende wereld te creëren.