Fall of Light Kopen. Fall of Light Key prijzen vergelijken.

Over Fall of Light

Scroll nu naar beneden om direct Fall of Light key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Fall of Light direct installeren en spelen.

Fall of Light is een verhaalgedreven spel dat zich afspeeld in de kerkers van een wereld geconsumeerd door duisternis. Het spel is ontwikkeld door RuneHeads en is uitgegeven door 1C Company. De release van Fall of Light vond plaats op 28 september 2017.

In het spel speel je als Nyx, een oude gepensioneerde krijger. Nyx neemt zijn dochter Aether mee naar de laatste overblijfselen van het zonlicht. Alleen samen zijn zij sterk genoeg om de schaduw te verslaan. Ontwijk de schaduwen en vind een weg door de lange gangen van de duistere kerkers. Los puzzels op en ontwijk dodelijke valstrikken om je doel te kunnen bereiken.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Fall of Light tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Fall of Light op Keysforgames.nl