Fall Guys Collectors Pack Kopen. Fall Guys Collectors Pack Key prijzen vergelijken.

Over Fall Guys Collectors Pack

Scroll nu naar beneden om direct Fall Guys Collectors Pack key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Fall Guys Collectors Pack direct installeren en spelen.

Fall Guys is een uiterst populaire game waarin je strijd tegen anderen in gekke hindernissenparcours. Nu is er een modieuze uitbreiding genaamd Fall Guys: Collectors Pack. Deze uitbreiding is ontwikkeld door Mediatonic en wordt uitgegeven door Devolver Digital.

Deze uitbreiding geeft je drie kostuums waardoor je je kunt verkleden als piraat, astronaut en eenhoorn. Deze kostuums zijn exclusief en zijn dus enkel te krijgen door dit pakket aan te kopen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10.000 Kudos op je account. Kudos is de valuta van Fall Gus. Deze Kudos kun je besteden in de in-game winkel, waar tal van andere kostuums en tal van grappige dansjes en emotes op je staan te wachten.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Fall Guys Collectors Pack tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Fall Guys Collectors Pack op Keysforgames.nl