Fairy Fencer F Advent Dark Force Kopen. Fairy Fencer F Advent Dark Force Key prijzen vergelijken.

Over dit spel

Goddelijke opwekking speelt een cruciale rol in Advent Dark Force. Het verwijderen van zwaarden van de Godin, de Verachtelijke God of van beiden bepaalt welke route je gaat volgen.

De game biedt verbeterde graphics, grotere gevechten en twee extra verhaallijnen, samen met eindes voor elk meisje. Spelers kunnen de oorspronkelijke verhaallijn van Fairy Fencer F volgen (de Goddess-route genoemd) of een van de andere twee alternatieven, afhankelijk van je acties in Goddelijke Opwekking.

De gevechten zijn intenser in Advent Dark Force, waardoor de actieve formatiegrootte wordt verdubbeld tot 6 personages en er zijn zwaardere vijanden.

Unieke eigenschappen

  • Ethel, Sherman en Marianna zijn meer gefocust op de opening en het einde ervan, omdat deze drie het meest werden uitgebreid in Advent Dark Force.
  • Ethel heeft meer aandacht in de Godinnenroute, de eerste persoon die deelneemt aan het feest in de Vode God-route en zelfs een einde heeft gemaakt aan de Vode God-route.
  • Sherman krijgt meer vaardigheden en combo’s om te gebruiken in de strijd, meer verhaal voor hem, en zelfs een route waarbij hij de hoofdrolspeler wordt en vervolgens wordt gedegradeerd tot tritagonist zodra Fang weer meedoet. Hij heeft een einde aan de Vile God Route als je met hem praat en niet met een van de meisjes voordat je naar de laatste kerker gaat. Er wordt opgemerkt dat ongeveer 60-70% van zijn lijnen werden gewijzigd of toegevoegd vóór en in de Godinnenroute.
  • Marianna wordt speelbaar en heeft een einde aan de Evil Goddess-route, zoals Sherman; haar lijnen werden veranderd en toegevoegd voorafgaand aan en in de Godinnenroute.