Factory Town Kopen. Factory Town Key prijzen vergelijken.

Over dit spel

Factory Town is een simulatie game waarbij de speler een fabriek bouwt en op vele manieren de productie stimuleert en uitbreid. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Erik Asmussen.

In een 3D omgeving maakt de speler spoorbanen, automatische productielijnen van transportbanden en door zwaartekracht beïnvloedbare glijbanen om de goederenvoorziening van de fabriek op pijl te houden. De speler zoekt naar slimme geautomatiseerde oplossingen en lost knelpunten op om het doel te bereiken. Hiervoor start je midden in de wildernis met slechts alleen maar een gebouw en een paar arbeiders. Gebruik de bomen, mineralen en gewassen om het geheel uit te breiden.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Factory Town tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Factory Town op Keysforgames.nl