Factorio Key Kopen. Factorio Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Factorio key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Factorio rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 28-05-2022 voor een Factorio sleutel in Nederland is € 13.5

Factorio is een strategische base-building video game dat is gemaakt en gepubliceerd door Wube Software LTD.

In Factorio draait het om het verzamelen van grondstoffen. Met deze grondstoffen bouw je steeds complexere automatische fabrieken waarmee je je basis nog krachtiger maakt. In deze oneindige 2D wereld ben jij het creatieve genie. Denk na over hoe je je machtige fabrieken maakt, combineer simpel lijkende objecten tot een mechanisch meesterwerk en bescherm je creaties tegen de gruwelijke monsters die eigenlijk niet erg gesteld op je zijn…

Bouw je rijk op
In het begin zal je nobel moeten beginnen met het omhakken van bomen, graven naar grondstoffen, handmatig gereedschappen maken en transport met je eigen arbeidershanden maken. Maar al snel kun je uitgroeien tot een industriële grootmacht met enorme zonnepaneelvelden, enorme aardgas boren, robots die het werk voor je automatiseren en grondstoffen voor je verzamelen. Maar niet iedereen is zo enthousiast over jouw groei als industriële krachtpatser… de lokale bevolking stelt het uitputten van de aarde niet bepaald op prijs, dus bereid je voor op hevige tegenstand.

Multiplayer
Je hoeft het avontuur van Factorio niet alleen aan te gaan; naast de singeplayer bevat de game ook een uitdagende multiplayer modus. Bundel je krachten samen met vrienden om nog grotere en efficiëntere fabrieken te maken, verzamel sneller grondstoffen en verdeel de taken onder je vriendengroep om zo op een rap tempo vooruitgang te boeken. Voeg mods toe om de game nog uitdagender te maken, van kleine veranderingen tot een compleet game veranderende mod, Factorio biedt uitstekende ondersteuning voor mods. Zo blijft de game altijd verfrissend en leuk.

Uitgebreide aanpassingsmogelijkheden
Dankzij een geweldige ondersteuning voor modding hebben makers van extra inhoud die zich over de hele wereld bevinden een kans om nieuwe en interessante gameplay functies te ontwerpen. De kerngameplay heeft uiteraard de vorm van een ‘freeplay-scenario’, maar er zijn ook genoeg uitdagingen in de vorm van scenario’s. Wanneer je alle scenario’s hebt uitgespeeld of ze niet meer je interesse hebben, kun je zelf scenario’s gaan maken die je ook zelf kunt spelen. Maak nieuwe maps in de in-game Map Editor, plaats op je zelf gemaakte terrein entiteiten, vijanden en andere obstakels en pas je nieuwe gameplay omgeveving aan naar jouw wensen. In Factorio heb je zelfs de vrijheid om zelf een ander script te installeren, waardoor je plotseling een hele andere game ervaring kunt hebben.

Ontwikkeling van de game
Factorio is gemaakt door een team van ontwikkelaars in Tsjechië. Het team begon met het ontwikkelen van de game in 2012. In eerste instantie bestond het ’team’ uit slechts één persoon, maar al snel groeide het team. In 2014 richtte Michal Kovařík en Tomáš Kozelek Wube Studios op, het bedrijf dat uiteindelijk de game uitbracht. Om het benodigde geld te verkrijgen om de game te kunnen ontwikkelen, keken de ontwikkelaars naar crowdfunding sites, zo verkreeg Wube Studios € 21,626, meer dan het originele doel van € 17,000. Na het grote success van de crowdfunding actie, begon het bedrijf met ‘early access’ kopieën van de game te verkopen, om zo meer geld vrij te maken. De game kwam officieel uit op 14 augustus 2020.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Factorio tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Factorio op Keysforgames.nl