F1 22 Key Kopen. F1 22 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop F1 22 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel F1 22 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-09-2023 voor een F1 22 sleutel in Nederland is € 9.53

F1 22 is de nieuwste officiële Formula 1 spel van de 2022 FIA Formula One World Championship. Deze zeer populaire racing spel wordt ontwikkeld door Codemasters en de uitgever is Electronic Arts.

Het is een spel die singleplayer en multiplayer opties aan de speler biedt. F1 22 is een immersieve racing simulatie spel die onder de racing en sport genres valt. Je kunt online Co-op spelen en racing tegen andere spelers in player versus player gevechten op het circuit. In dit artikel nemen we een kijkje naar de nieuwe toevoegingen en mogelijkheden van deze Formula One racing game.

Race in een nieuw seizoen met nieuwe auto’s

Neem plaats in de nieuwe 2022 F1 auto’s die speciaal ontworpen werden om racen zo spannend mogelijk te maken. Profiteer van de herziene regels op racedag en test je vaardigheden. Race tegen de authentieke F1 line-up van twintig coureurs en tien teams. Geniet tijdens het racen van filmische racescènes en meeslepende virtuele race-ervaringen zoals pitstops, formatierondes en nog veel meer.

Creëer een team

Creëer je eigen team en breng ze helemaal naar de voorkant van de race grid in de My Team carrièremodus. Doe mee aan head-to-head races in multiplayer of split-screen. Dit seizoen kun je racen in een nieuw tijdperk met nieuwe regels. De nieuwe auto’s zijn verbluffend en razendsnel. Bezoek de oude iconische Formula One circuits. Ook kunt je racen op de nieuwe circuits zoals de  Miami International Autodrome.

Je kunt My team and Career Mode dit keer ook in VR beleven. De ultieme F1 ervaring die zeer meeslepend is. Voel het drama van het raceweekend vanuit de cockpit van de auto met het virtual reality-compatibiliteit. Dit jaar worden de nieuwe sprint races ook in het spel geïntroduceerd, samen met de interactieve pitstops.