F1 2020 Key Kopen. F1 2020 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop F1 2020 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel F1 2020 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 09-12-2023 voor een F1 2020 sleutel in Nederland is € 10.39

Racing-videogames missen grotendeels een menselijk element waardoor de toptitels zouden kunnen overgaan in meer dan een jaarlijkse game voor een nichepubliek. De F1-serie van Codemasters, inclusief de nieuw uitgebrachte F1 2020, valt ook in deze categorie.

Het is echter het dichtst bij het toevoegen van een ziel aan zijn nieuwste release, en voor alle duidelijkheid: Codemasters heeft zijn spieren op elk ander gebied gespannen.

Realistisch rijgedrag en aanpasbare moeilijkheidsgraad

Het besturen van F1 auto’s in gaming voelt totaal anders dan het besturen van voertuigen in andere racegames. Dat is een exclusieve ervaring die Codemasters met deze serie heeft omarmd, en dat zou ook moeten.

Dat gezegd hebbende, het is niet de gemakkelijkste vaardigheid om onder de knie te krijgen, vooral niet voor een nieuweling of iemand die gewoon niet zo veel racegames speelt. Zoals in het verleden het geval was, zijn er in de meeste modi een aantal rijhulpsystemen waarop je kunt vertrouwen en die je een manier kunnen bieden om de moeilijkheidsgraad te verhogen.

Het beste en meest opwindende voorbeeld van deze kwaliteit is de nieuwe Casual Mode. Deze modus vereenvoudigt de menu’s, verlicht de pijn van het navigeren buiten de baan en je krijgt ook enkele handige stuurhulpmiddelen.

Sommige hardcore jongens en meisjes zullen dit concept misschien afwijzen, maar het draait allemaal om plezier hebben. Elke race worstelen om je front aan je auto vast te houden, is voor niemand leuk.

Split-Screen is terug

Hoewel dit niet onze favoriete manier van spelen is, is het iets waar fans van genieten tijdens een wedstrijd op de bank. Deze functie zit al jaren niet meer in een F1 game, maar werd op veler verzoek teruggebracht.

Het beweegt niet echt de naald voor ons, maar als jij en een vriend het leuk vinden om in dezelfde kamer een wedstrijd tegen elkaar te racen, is deze optie beschikbaar.

F1 Carrière-modus

Veel racegames beknibbelen op dit gebied, of de uitgever kiest ervoor om te kiezen voor een teruggeschroefd concept dat niet de diepgaande ervaring biedt die sommigen van ons verlangen.

In het verleden kwam de F1 op dit gebied een beetje tekort, maar voor 2020 heeft Codemasters de beste iteratie van het concept in de geschiedenis van de serie bedacht. Het heet de My Team-modus en daarin ben je belast met het maken van een coureur, het vinden van sponsors, motorleveranciers, het inhuren van teamgenoten en het toevoegen aan het F1 raster.

De uitdaging is om faciliteiten te bouwen en een winnend team te ontwikkelen. In tegenstelling tot de meeste carrièremodi in racetitels, voelt My Team in F1 2020 groter aan dan een paar menu’s en een lange reeks races. Het voelt alsof je een team en een ervaring opbouwt.

Licenties in overvloed

De legendarische Michael Schumacher is goed vertegenwoordigd in de game van dit jaar. Fans die de Deluxe Edition bestelden, kregen vier auto’s van Schumacher, evenals auto livery’s, helmen, racepakken en feestemotes voor meerdere spelers.

Naast de opname van Schumacher zijn er ook enkele nieuwe circuits, zoals Circuit Zandvoort en Hanoi Street Circuit in Vietnam. Zoals gewoonlijk bevat F1 alle officiële teams, coureurs en andere circuits die fans zullen herkennen uit de jaarlijkse serie.

Het komt neer op

Een completere race ervaring vind je niet in gaming. Over het algemeen doet Codemasters de meeste dingen ook, zo niet beter dan elke andere ontwikkelaar van racegames in de industrie.

Visueel is de game verbluffend en de gameplay is uitgebalanceerd voor alle spelers. Aan de andere kant zou een beetje meer verbeeldingskracht deze onbetwiste koning der racers nog hoger op die berg plaatsen.