F1 2018 Kopen. F1 2018 Key prijzen vergelijken.

Over F1 2018

Scroll nu naar beneden om direct F1 2018 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key F1 2018 direct installeren en spelen.

Na een langverwachte spanning is Codemasters weer begonnen met de nieuwe editie van F1 2018, om de nieuwe game te introduceren neemt Charles Leclerc je mee door de straten van zijn geboorteland Monaco.

F1 2018

Het is de 10de game van de Formule-1 series en ondertussen razend populair, ook in deze game kun je weer je eigen carrière maken bij je favoriete team. Als je je zelf toch een wilt bewijzen tegenover de rest van de coureurs in de wereld kan dit ook nog steeds via de online-mode.

Nieuwe upgrades

De nieuwe game zit weer met een heleboel upgrades en verbeteringen om de ervaring achter het stuur nog realistischer te maken, zoals de veelbesproken halo die volgens de meeste enorm je zicht zou beperken, hoewel hier veel commentaar op is hebben de coureurs naar het zeggen er weinig last van. In de nieuwe teaser die Codemaster heeft vrijgegeven ziet men duidelijke verbeteringen. Charles Leclerc was dan ook verbaast toen hij zag hoe realistisch het landschap wel niet is, aangezien hij in Monaco geboren is kent hij het circuit heel goed. De verlichting is ook veel beter volgens Stuart Campbell(Art Director van F1 2018.

Het nieuw atmosferisch systeem zorgt er ook dat op een heldere dag er nog zoveel te zien is, vooral in de details zoals de wolken, jet trails en de verbluffende gezichten van de supporters. Dit allemaal zorgt ervoor dat er meer diepte in het spel komt wat de ervaring ook leuker maakt.

Release datum

De nieuwe game zal worden vrijgeven op 24 augustus tijdens de de Grote-prijs van België, dit voor Xbox One, PS4 en Pc.