F1 2017 CD Key code kopen

Over dit spel

Formula 1 2017 is de officiële, actievolle race video game van het FIA Formula One Wereldkampioenschap. Uitgegeven door The Codemasters en gepubliceerd in augustus 2017.

Dit spel is een competitief racespel vol snelheid, actie en adrenaline tijdens races in maar liefst 12 verschillende klassieke, nostalgische F1 wagens. Spelers hebben de keuze uit een unieke selectie van de meest succesvolle en iconische favorieten van de F1 fans uit de voorbije 30 jaar. Je kunt onder meer kiezen voor de McLaren MP4/4 uit 1988 (bestuurd door Alain Prost en Ayrton Senna), de Williams FW14B uit 1992 (bestuurd door Nigel Mansell en Riccardo Patrese) en de Ferrari F2002 uit 2002 waarmee Rubens Barrichello en Michaël Schumacher mee over talloze circuits scheurden.

Voor het eerst is de klassieke race-ervaring volledig geïntegreerd in de career mode.

In dit spel maak je jezelf het racen en de prestigieuze circuits eigen op tal van evenementen waarvoor je wordt uitgenodigd terwijl je jouw flitsende race-carrière uitbouwt. Je zult er racen tegen tal van grote namen in single-player mode, maar je kunt de uitdaging met vrienden ook aangaan in de multi-player mode. Jouw snelheid en behendigheid zullen tot een ongekende limiet worden gedreven om vol adrenaline over de finish te geraken. Ready? 3, 2, 1, set, go!

The game is on

De klassieke F1 ervaring is in 2017 voor het eerst volledig geïntegreerd in de career mode van het spel. Om je carrière als racepiloot te kunnen uitbouwen, wordt je in de loop van het F1 seizoen uitgenodigd om bij verschillende moderne evenementen te racen in een van de meest iconische en klassieke wagens aller tijden. Word de nummer 1 in het F1 Wereldkampioenschap en laat de champagnekurken knallen! Spelers die houden van extra variatie hebben bovendien ook nog de keuze uit verscheidene nieuwe spelvarianten en nog 4 alternatieve circuit lay-outs. De 12 klassieke F1 wagens kunnen ook gebruikt worden in diverse andere spelstanden, waaronder de online multi-player stand en de time trial spelstand.

Verhoogde competitie in de F1 wereld anno 2017

Tijdens het seizoen van 2017 heeft de Formule 1 sport zelf talrijke nieuwigheden en aanpassingen ondergaan. Zo zien de nieuwe, innovatieve ontwerpen van de wagens er niet alleen fantastisch en stoer uit, maar zetten ze ook betere prestaties neer die op hun beurt leiden tot baanbrekende records. Al vanaf de eerste race van het seizoen zorgde een verhoogde competitiviteit niet alleen voor extra adrenaline maar ook voor extra opwinding onder het publiek. Van welk team wil je deel uitmaken? Tegen wie ga jij de uitdaging aan in het spannende, flitsende Formula 1 2017? Lewis Hamilton, Sebastian Vettel of zorg je voor verrassingen als Max Verstappen?