Expeditions Viking Kopen. Expeditions Viking Key prijzen vergelijken.

Over dit spel
Expeditions: Viking speelt zich af aan de kust van Engeland waar een klein groepje Noorse strijders zich bevinden. Het spel is geproduceerd en ontwikkeld door Logic Artists. De release van Expeditions: Viking vond plaats op 27 april 2017.

Als nieuw aangestelde hoofdman van een kleine viking gemeenschap zal je jezelf moeten bewijzen. Om te verzekeren dat jouw naam een plekje in de geschiedenis krijgt heb je veel kracht, rijkdom en welvaart nodig. Zorg ervoor dat jouw groep groeit. Op het Noorse land is niet veel te vinden daarom zal je de oversteek moeten maken naar het westen, waar de verhalen spreken over een groot eiland vol schatten die voor het oprapen liggen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Expeditions Viking tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Expeditions Viking op Keysforgames.nl