Exit The Gungeon CD Key code kopen

Exit the Gungeon is een supersnelle Indie game waarin je samen met de overige ‘Gungeoneers’ moet zien te ontsnappen uit de in elkaar stortende Gungeon. De game is ontwikkeld door Dodge Roll, Singlecore en wordt uitgegeven door Devolver Digital. Het is een spin-off van de game Enter the Gungeon. Om uit de Gungeon te ontsnappen moet je rollen, klimmen, springen en je wapens gebruiken om vijanden uit de weg te ruimen. De game bevat instabiele liften, shifting rooms, bizarre wapens en meer. Af en toe neem je even een rustig moment om met wat oude bekenden te babbelen. En je kunt een hoedje opzetten, wat wil je nog meer?

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Exit The Gungeon tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Exit The Gungeon op Keysforgames.nl