Evolve Stage 2 CD Key kopen

Evolve Stage 2 is de gratis versie van Evolve, een online game die in de toekomst is gebaseerd op een buitenaardse planeet vol met wilde dieren, waaronder dodelijke monsters. Evolve brengt veel unieke game-mechanics naar de tafel, en het doet het eigenlijk best goed. Hiermee kan elke speler in zijn eigen unieke stijl spelen met kleine, grote en superieure voordelen en een overvloed aan verschillende personages en wapens om uit te kiezen. De game bevindt zich nog in de bètafase. Hoewel het spel nog niet helemaal is afgelopen, ziet het er tot nu toe veelbelovend uit. Het wordt constant bijgewerkt en gepatcht, en sinds kort zijn er nog een aantal karakters toegevoegd.

Unieke eigenschappen

  • Mens versus monster
    Het uitgangspunt van de game is vrij eenvoudig: de ene speler begint als een monster en de andere vier moeten samenwerken, gebruikmakend van hun unieke vaardigheden om het monster neer te jagen en het te doden voordat het evolueert en het waarschijnlijk doodt. Er zijn vier menselijke klassen: Assault, Trapper, Medic en Support. Elke klas heeft veel verschillende speelbare personages, elk met hun eigen unieke vaardigheden en arsenaal. Evenzo zijn er vijf basismonsters om te spelen zoals de Goliath, Kraken, Wraith, Behemoth en Gorgon.
    Hunters
  • The Hunters of Evolve hebben allemaal hun eigen rollen. Elke Hunter heeft een jetpack en dezelfde hitpoints en bewegingssnelheid. Ze hebben allemaal een primair wapen, een secundair wapen, een speciale vaardigheid en een klassebekwaamheid.
  • Vol actie
  • Grote verscheidenheid aan personages
  • Snel en aantrekkelijk