Evil Genius 2 World Domination CD Key code kopen

Over dit spel

Evil Genius 2 is een komisch strategiespel waarin je de wereld moet veroveren. Je bent het slechte genie waar elke overheid voor terugdeinst. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Rebellion.

Je eigen basis

Evil Genius 2 is het langverwachte vervolg op Evil Genius, dat al meer dan vijftien jaar oud is. Samen met je handlangers ga je aan de slag om een ingenieuze uitvalsbasis op te zetten. Je gaat van start door een tropisch eiland uit te kiezen en deze kun je helemaal transformeren tot je kwaadaardige hoofdkwartier. Je basis moet aan bepaalde zaken voldoen om succesvol te zijn. Je troepen hebben slaapkamers, entertainment en voedsel nodig om efficiënt te werken. Het is dus belangrijk dat je een goed schema voor ze aanmaakt.

Een getraind leger

Je kunt je eenheden trainen in verschillende vakken. Je kunt spionnen, ingenieurs, wetenschappers en bodyguards trainen zodat iedereen uitblinkt in zijn beroep. Vervolgens stuur je je spionnen op pad, laat je bodyguards je complex bewaken en gaan wetenschappers aan de slag om nieuwe wapens en machines te bouwen. Erg belangrijk zijn je spionnen en soldaten, die je over heel de wereld op missie kunt sturen. Je kunt ervoor kiezen om belangrijke gegevens te stelen, wetenschappers te kidnappen of Alaska op te blazen. Sommige landen zullen je geld geven uit angst, anderen uit dankbaarheid omdat ze zelf niet zo’n goede plannen hebben.

Spionage

Probeer echter niet te hard op te vallen of de andere landen zullen spionnen naar je basis sturen. Je zult je basis dus goed moeten voorzien van valstrikken en soldaten zodat spionnen geen verdachte activiteiten opmerken. Valstrikken worden steeds erg leuk weergegeven door de cartoon-achtige animaties. Zo kun je een gigantische bokshandschoen op een spion afvuren of ze met een gigantische ventilator naar achter blazen. Zorg er wel voor dat spionnen niet mysterieus ‘verdwijnen’, anders zullen er alleen maar sterkere en slimmere spionnen naar je eiland gestuurd worden.