Evan’s Remains CD Key code kopen

Evan’s Remains is een puzzel platformer game met een vrouwelijk main character. De game is ontwikkeld door maitan69 (Matías Schmied) en wordt uitgegeven door Whitethorn Digital. In deze game word je meegezogen in een mystery-thriller puzzle adventure waar je een vermiste jongen genaamd Evan moet zien te vinden. Evan is een zogenaamde boy genius en dat zou best wel eens te maken kunnen hebben met zijn verdwijning. Om hem te vinden moet je gedurende de game platform puzzles met logica zien op te lossen. Door de hele game zijn duidelijk de invloeden van Japanse adventure games terug te zien. De zoektocht naar Evan begint jaren nadat hij verdwenen is. Er verschijnt een bizarre brief waarin Evan beschrijft dat hij wil dat een meisje genaamd Dysis hem gaat zoeken. Jij kruipt in de huid van Dysis en moet alles op alles zetten om Evan te vinden en hem weer thuis te brengen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Evan’s Remains tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Evan’s Remains op Keysforgames.nl