Euro Truck Simulator 2 Heavy Cargo Pack Kopen. Euro Truck Simulator 2 Heavy Cargo Pack Key prijzen vergelijken.

Over dit spel

Euro Truck Simulator 2 – Heavy Cargo Pack is een aanvulling op het originele spel Euro Truck Simulator. Het spel is ontwikkeld en geproduceerd door SCS Software. De release van het spel vond plaats op 12 mei 2017.

In het spel worden jouw vaardigheden op de weg getest met veel nieuwe trailers en wagens. Er worden meer technologische snufjes toegevoegd die je goed kunt gebruiken bij het sturen door scherpe bochten. Daarnaast is het mogelijk om je zelf uit te dagen met geheel nieuwe en zwaardere transporttaken. Let op: je moet in bezit zijn van Euro Truck Simulator 2 om aan de slag te gaan met het Heavy Cargo Pack.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Euro Truck Simulator 2 Heavy Cargo Pack tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Euro Truck Simulator 2 Heavy Cargo Pack op Keysforgames.nl