Euro Truck Simulator 2 FH Tuning Pack CD Key code kopen

Over dit spel

Euro Truck Simulator 2 – FH Tuning Pack is een uitbreiding die tal van nieuwe voorwerpen toevoegt aan Euro Truck Simulator 2. De uitbreiding is ontwikkeld en uitgebracht door SCS Software.

Geef je vrachtwagen een uniek uiterlijk met meer dan tachtig nieuwe objecten. Toon aan iedereen hoe trots je bent op je voertuig door deze te decoreren met tal van stickers, logo’s nummerplaten en tal van andere zaken. Er zijn ook nieuwe verfkleuren en chrome afwerkingen aanwezig. Of wat dacht je van nieuwe bumpers, verlichting of leuke accessoires voor op je dashboard? In totaal zijn er miljoenen mogelijke combinaties, waardoor niemand een vrachtwagen heeft zoals de jouwe.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Euro Truck Simulator 2 FH Tuning Pack tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Euro Truck Simulator 2 FH Tuning Pack op Keysforgames.nl