Etherlords 2 CD Key code kopen

Over dit spel

Etherlords II is een RPG strategisch kaartspel dat is gemaakt en gepubliceerd door Nival. De turn-based game kwam uit in 2003.

De saga gaat verder! Etherlords II neemt je mee terug naar de wereld van Ether en naar een geheel nieuw rijk van fantastische mogelijkheden. Begeleid je held door een onvergetelijke reis door landen vol onovertroffen schoonheid en gevaar om het ultieme mysterie te ontrafelen.

Etherlords is een game dat vergelijkbaar is met Magic: The Gathering. De game is, zeker tegenwoordig, niet een game met geweldige graphics. Etherlords II eist zijn glorie op door middel van een geweldig verhaal gemaakt door een fantastisch creatief brein.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Etherlords 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Etherlords 2 op Keysforgames.nl