Escape from Tarkov Key Kopen. Escape from Tarkov Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen en koop Escape from Tarkov key goedkoop! Na aankoop kun je met de game key Escape from Tarkov rechtstreeks voor Steam op de PC downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 04-07-2022 voor een Escape from Tarkov sleutel in Nederland is € 29.99

Escape from tarkov battlestate key

Escape from Tarkov is een first-person-shooter die zich afspeelt tijdens het Tarkov-conflict in de fictieve stad Tarkov. De speler wordt een huurling die een kant moet kiezen. Nadat hij dat heeft gedaan moet hij de stad zien te verlaten maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Elke dag wordt het conflict erger en de speler moet zichzelf zien te beschermen en moet weten te ontsnappen uit het oorlogsgebied. Het spel is beschikbaar voor Windows computers en apparaten met Android zoals tablets en smartphones.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Escape from Tarkov tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Escape from Tarkov op Keysforgames.nl