Equilinox Kopen. Equilinox Key prijzen vergelijken.

Over Equilinox

Scroll nu naar beneden om direct Equilinox key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Equilinox direct installeren en spelen.

Equilinox is een prachtig vormgegeven simulatiespel waarin je jouw eigen ecosystemen creëert en onderhoudt. Het spel is niet alleen visueel enorm aantrekkelijk, maar ook inhoudelijk een pareltje.

Een ecosysteem aanmaken doe je door planten en dieren in jouw wereld te plaatsen. Verschillende planten zorgen voor meer vruchtbare grond waardoor jouw wilde dieren beter kunnen evolueren. Omdat elke plant en elk dier zijn eigen levenscyclus heeft, is het van vitaal belang om alle noden goed op te volgen. Als je genoeg punten verdiend hebt, kun je bovendien beginnen met genetische modificatie en kan je meer exotische planten, bomen en wezens vrijspelen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Equilinox tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Equilinox op Keysforgames.nl