Epic Battle Fantasy 5 CD Key code kopen

Over dit spel

Epic Battle Fantasy 5 is een turn-based, over-the-top RPG avontuur dat tjokvol videogamereferenties, mangapersonages, strategische gevechten en grappige dialogen zit.

In deze vijfde iteratie van het immens populaire spel zijn er meer dan 170 vijanden om tegen te vechten, elk met z’n unieke aanvalspatronen en eigenschappen. Bijna elke vijand kan gevangen worden zoals een Pokémon en je kan hem later oproepen om je te helpen tijdens een gevecht. Het spel bevat meer dan 30 uur aan gameplay, plus verschillende optionele uitdagingen, maar ook 120 bruikbare skills en knallende combo’s zodat elk gevecht telkens weer anders is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Epic Battle Fantasy 5 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Epic Battle Fantasy 5 op Keysforgames.nl