Endzone A World Apart CD Key code kopen

Over dit spel

Endzone A World Apart is een strategische city builder simulation game die zich afspeelt in een post apocalyptische setting. De game is ontwikkeld door Gentlymad Studios en wordt uitgegeven door Assemble Entertainment, WhisperGames. In de game moet je na een nucleaire apocalyps een nieuwe beschaving vanaf de grond opbouwen. Je moet de resten van de mensheid beschermen door veilige dorpen voor ze te bouwen. Daarnaast moet je ze beschermen tegen de continu aanwezige bedreigingen zoals de fall-out en bijbehorende straling. Ook giftige regen, dodelijke zandstormen en periodes van droogte bedreigen jouw nieuwe maatschappij.

Waarom deze game?

In 2021 heeft een groep terroristen een nucleaire ramp veroorzaakt door wereldwijd kerncentrales op te blazen. Door de fall-out is de aarde onbewoonbaar en de mensheid, of wat daar van over is, heeft zijn toevlucht gezocht onder de grond. Daar zijn ze veilig voor de straling. 150 jaar later komen de mensen weer aan de oppervlakte en begin je de game. Jij hebt de leiding over de mensheid en je zult je moeten bewijzen. Je moet continu keuzes maken en een volgende stap bedenken om de mensen te beschermen in de vijandige giftige en radioactieve omgeving. Niets is meer zoals het ooit was en de mensheid moet zich aanpassen om te kunnen overleven.

Je heb in de game de beschikking over meer dan 30 verschillende gebouwen waarmee je een nederzetting moet bouwen. Je moet resources verzamelen en die op de juiste manier inzetten om een economie op te zetten en die te managen. Je kunt allerlei soorten infrastructuur opzetten met wegen en depots om voorraden in te bewaren. Alles in de game, ziet er realistisch en gedetailleerd uit. De variatie in de ground cells is ongekend groot. Geen twee zijn gelijk. Sommige hebben extreem hoge stralingsniveaus, andere zijn kurkdroog of juist kletsnat. Hier moet je allemaal rekening mee houden en dat maakt de game lekker uitdagend!