Endless Space 2 Kopen. Endless Space 2 Key prijzen vergelijken.

Over Endless Space 2

Scroll nu naar beneden om direct Endless Space 2 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Endless Space 2 direct installeren en spelen.

Endless Space 2: het spel

In het spel ben je de leider van een beschavingsgroep. Vooraan het spel moet je eerst een keuze maken uit acht verschillende groepen. De één zijn erop berust te leren en te ontdekken, anderen willen enkel vechten en overwinnen. Doorheen de ruimte verken je nieuwe sterrenstelsels en het heelal. Geregeld vind je planeten met nieuwe levensvormen die je moet onderdrukken en overwinnen.

Ontwikkeling van de game

Het spel werd geproduceerd door Amplitude Studios uit Frankrijk. De uitgave werd gedaan door Sega. De game is gebaseerd op strategie en de speler die het spel speelt heeft een goed inzicht nodig. Helder denken, plannen en stappen vooruit bedenken kunnen helpen om levels te winnen. Dit spel is gecreëerd voor Windows en Mac. De prijs van het spel varieert tussen de tien en vijftig euro afhankelijk van de versie. De standaard versie bevat slechts het spel in een vereenvoudigde versie terwijl de Digital Deluxe Editions heel wat extra features met zich meebrengen. De besturing verloopt vlotter en de missies zijn uitgebreider.

Varia, vereisten en leuke weetjes

Het spel heeft een groot deel van ons menselijk systeem meegekregen. Zo zijn er ook in het heelal politieke systemen opgezet en vechten levensvormen tegen elkaar om te overwinnen en te heersen. Belangrijk om te weten is dat de game tot voor kort slechts uitgekomen was in een verkorte basisversie. Sinds midden 2017 is de volledige versie gereleased.

Dit brengt met zich mee dat vele reviews verouderd zijn of niet van toepassing zijn op de huidige game. Het spel heeft een zeer hoge beeldkwaliteit en alle decors, ruimtes en karakters zijn vrij realistisch gemaakt wat ervoor zorgt dat het spel hoge systeemvereisten stelt. Het besturingssysteem moet ten minste Windows 8 zijn maar Windows 10 wordt eerder aangeraden en de pc moet ten minste 16 GB RAM-geheugen hebben.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Endless Space 2 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Endless Space 2 op Keysforgames.nl