Empires of the Undergrowth CD Key code kopen

Over dit spel
“Je koningin is onder een rottend logboek thuis opgesteld, ze is dik en kwetsbaar, haar eerste broed moet snel bewegen als de kolonie wil overleven, hun prioriteit is nu om voedsel te vinden, en er is genoeg te doen, maar daar zijn andere hongerige wezens in het kreupelhout. De arbeiders zullen waakzaam moeten zijn. “
Empires of the Undergrowth is een beheersysteem voor mierenkolonie, in een snelle real-time strategiestijl. De speler ontgraaft zijn nest ondergronds, bouwtunnels en kamers om voedsel op te slaan en broed te houden. Oppervlakkig gezien eisen de mieren territorium op, verzamelen hulpbronnen, overweldigen angstaanjagende spinachtigen en botsen met andere koloniën. Het ontwerp van het nest, de grootte van het leger, de compositie en de timing van de aanvallen zijn de sleutel tot het behalen van de overwinning.
Missies worden verteld vanuit het perspectief van een documentairemaker die de mieren bestudeert, die intelligent inzicht biedt in het reilen en zeilen van de kolonie en het onderliggende struikgewas. De primaire spelmodus bij vroege toegang is Formicarium, waar je eigenaar wordt van een thuiskolonie van unieke DNA-oogstmieren terwijl ze werken om de gewenste eigenschappen van hun vijanden te assimileren. Je kunt ze upgraden door eenmalige missies te spelen, soms met je thuiskolonie en soms met andere miersoorten.

Unieke eigenschappen

  • Bouw het ondergrondse nest uit en bouw het samen volgens uw strategie
  • Neem deel aan het snelle kolonie- versus kolonie-gevecht boven de grond
  • Speel als verschillende miersoorten en verken hun unieke eigenschappen en zwakheden
  • Ontmoet en overweldig gevaarlijke kevers, spinachtigen en andere geweldige geleedpotigen
  • Laat je huisdier formicarium groeien door missies te voltooien