Empire of Sin Kopen. Empire of Sin Key prijzen vergelijken.

Over Empire of Sin

Scroll nu naar beneden om direct Empire of Sin key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Empire of Sin direct installeren en spelen.

Ga terug naar de jaren 20 in Amerika met Empire of Sun

Een spel waar veel gamers met smart op hebben gewacht

Empire of Sin is een videogame dat is ontwikkeld door Romero Games en uitgegeven is door Paradox Interactive. Deze game zal naar verwachting in december 2020 uitkomen. Speel dit spel op de Nintendo Switch, Xbox One, Playstation 4, Microsoft Windows of MAC OS.

Ga terug naar de jaren 20 in Amerika

In dit strategiespel draait het om het runnen van een meedogenloze criminele organisatie. Dit unieke game gaat terug naar de jaren 20, de tijd van de drooglegging in Amerika. In deze tijd was alcohol verboden, dit betekende de opkomst van de maffia. Het is aan jou om in dit spel aan de macht te komen en te blijven! Dit is de tijd dat de verkoop van alcohol aan banden was gelegd, zodoende erg lucratief is.

Kies uit zeer echte maffia karakters!

Dit maffiaspel bestaat uit verschillende personages die terug gaan naar de beroemde jaren rond 1920. De maffia staat hier nog in zijn kinderschoenen. Achter de schermen ben jij degene die aan de touwtjes trekt van de georganiseerde misdaad, bepaal hiermee je eigen succes of ondergang…

Ben jij de nieuwe maffiabaas?

Bouw je eigen criminele imperium vanuit het niets op en bewijs je als bikkelharde maffiabaas. Je begint met het kiezen van je favoriete zwendel. Wie begint op de criminele ladder doet dit bijvoorbeeld door bescherming te bieden aan kroegen of casino’s. Naarmate de invloed toeneemt, biedt dit natuurlijk weer nieuwe kansen. Ga terug naar de straten van Chicago in de jaren 20. Dit is echt heel erg realistisch gemaakt in dit spel. De personages bestaan uit allerlei geweldige personages met ieder bijzondere eigenschappen!

Bewijs jezelf door echte maffiapraktijken!

Breid je repertoire uit door intimidatie, afpersing, chantage, gesjoemel of witwaspraktijken. Wie zijn criminele loopbaan start, begint met het gemakkelijk geld. Wie succesvol is op de criminele ladder, krijgt steeds meer kansen op crimineel gebied. Denk bijvoorbeeld aan de drankhandel overnemen of de baas zijn over andere criminele organisaties.

Ga terug in de tijd waarin de maffia pas net bestond!

Iedereen kan in dit spel zijn eigen team samenstellen. Kies voor de meest geweldige personages om de missies mee te spelen. Iedereen kan helemaal zelf bepalen hoe zijn of haar imperium er uit moet komen te zien. Verdedig en vergroot je territorium door rake klappen uit te delen. Breng je boodschap over en laat niet met je sollen, want alleen zo bereik je succes!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Empire of Sin tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Empire of Sin op Keysforgames.nl