Emergency Call 112 The Fire Fighting Simulation CD Key code kopen

Over dit spel

Emergency Call 112 is een actievolle, erg gedetailleerde, realistische, brandweer simulator video game dat is gemaakt door Crenetic GmbH Studios en is gepubliceerd door Aerosoft GmbH. Alle brandweerkazernes in Emergency Call 112 zijn geïnspireerd door echte kazernes in Mülheim, Duitsland.

In deze simulator moet je naar allerlei locaties gaan waar er brand is. Het doel is om het gebouw zo snel mogelijk te blussen. Red mensen en gebouwen samen met je vrienden of speel alleen.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Emergency Call 112 The Fire Fighting Simulation tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Emergency Call 112 The Fire Fighting Simulation op Keysforgames.nl