Embr CD Key code kopen

Over dit spel

Embr is een behendigheidsspel. Je speelt als een Respondr, dat wil zeggen, een brandweerman die wordt opgeroepen en betaalt om levens te redden. Ontwikkeld door Muse Games en uitgegeven door Curve Digital.

Embr is een hectische brandbestrijdingssimulator die zich afspeelt in een hyperkapitalistisch, gedereguleerd alt-heden waar publieke financiering voor brandbestrijding is opgedroogd, waar risicokapitaal en e-hagel domineren. De Embr Respondr is de laatste stand in een wereld in brand. Embr is een coöp online multiplayer-game voor maximaal vier spelers, die door spelers gehoste servers ondersteunt.

Aarzel niet om Embr te downloaden en te spelen en bovendien beleef je een aangenaam avontuur!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Embr tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Embr op Keysforgames.nl