Elite Dangerous Kopen. Elite Dangerous Key prijzen vergelijken.

Over Elite Dangerous

Scroll nu naar beneden om direct Elite Dangerous key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Elite Dangerous direct installeren en spelen.

Elite Dangerous speelt zich af in een tijd van galactische superkrachten en interstellaire oorlogen. Regeringen vallen, veldslagen worden verloren en gewonnen. De grens van de mensheid krijgt opnieuw vorm dankzij de acties van jou en je medespelers!

Start in een klein ruimteschip

Aan het begin van de game beschikken spelers over een klein ruimteschip en een paar credits. Verwerf vaardigheid, kennis, rijkdom en macht en overleef op die manier in een futuristisch moordend sterrenstelsel. Je doel is om tussen de iconische Elite te staan.

Een wonderbaarlijke Galaxy

De vrijheid is oneindig! De 400 miljard sterrenstelsels van de Melkweg zijn de scène voor de open gameplay van Elite Dangerous. Sterren, planeten, manen, asteroïde velden en zwarte gaten zijn gebouwd naar ware proporties. Het is het grootste ontworpen game in de geschiedenis!

Unieke verbondenheid door de game

Het persoonlijk verhaal van elke speler beïnvloedt de verbondenheid in de Melkweg. Jaag, onderzoek, vecht, smokkel, ruil, gebruik mijnen en overleef in deze moordende Melkweg. We schrijven: anno 3301!

Massaal multiplayer game

Ervaar onvoorspelbare ontmoetingen met spelers van over de hele wereld in de enorme massale multiplayer-ruimte van Elite Dangerous. Ervaar het gekoppelde universum alleen in solo-modus of met spelers over de hele wereld in Open Play. Hier is elke piloot die je tegenkomt een betrouwbare bondgenoot of je dodelijkste vijand! Je moet een gratis Elite Dangerous-account registreren bij Frontier om het spel te spelen.

Een levend spel

Elite Dangerous groeit en breidt uit met nieuwe functies en inhoud. Grote updates reageren op de manier waarop spelers willen spelen en creëren nieuwe gameplay-kansen voor de honderdduizenden spelers die samenwerken, concurreren en samen op onderzoek gaan in de verbonden Melkweg.

Het originele open wereldavontuur

Elite Dangerous is het derde vervolg op de genrebepalende Elite van 1984 en brengt het originele open wereldavontuur van gaming naar de moderne generatie met een verbonden Melkwegstelsel. Dit is een evoluerend verhaal en de hele Melkweg wordt opnieuw gecreëerd naar zijn volledige galactische proporties.

Geschikt voor…

De game is geschikt voor Windows 7/8/10 64bit en voor OS X Yosemite (version 10.10.3).