Elisa the Innkeeper CD Key code kopen

Over dit spel

Onze visuele roman vertelt het verhaal van Elisa, een mooie eigenaar van een herberg, worstelt met het amoureuze voorstel van eervolle ridders, hooggeboren prinsen en rijke kooplieden.

Het is de speler die het lot van Elisa bepaalt en zijn / haar keuzes kunnen zelfs haar lot ten goede of ten kwade beïnvloeden. De speler is echter niet de hoofdpersoon van dit verhaal. Beïnvloed elk karakter en hun acties, zoals een god die alles van bovenaf bekijkt.

Ons spel biedt meer dan 40 primaire en secundaire keuzes. Deze keuzes zullen positief en negatief beïnvloeden hoe het verhaal zich ontvouwt. Beheer onze personages; wees degene die hun dialogen bepaalt en “goed” of “slecht” karma voor hen bereikt.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Elisa the Innkeeper tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Elisa the Innkeeper op Keysforgames.nl