Elex Kopen. Elex Key prijzen vergelijken.

Over Elex

Scroll nu naar beneden om direct Elex key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Elex direct installeren en spelen.

ELEX is een immens grote role-playing game ervaring, behorend tot de award winnende Gothic series. Het omvat een gloednieuw fantasie, doomsday, futuristisch heelal dat spelers in een wereld zuigt vol met nieuwe schepsels, gemuteerde wezens en nog zoveel meer. In dit spel hebben je keuzes een diepe morele impact op het verdere verloop van de verhaallijn. Dat gemengd met adembenemende actie maakt van deze game zeker een topper.

Red de wereld

De verhaallijn in ELEX gaat over een oorlog om een krachtige grondstof die ervoor zorgt dat mensen over magische krachten beschikken, wat ten kosten gaat van hun menselijkheid. De keuze is volledig aan de speler: Je vecht voor een wereld waarin emoties en menselijkheid een plaats hebben of voor een wereld waarin koude synthetische logica heerst over Magalan. Aan het begin van de game zal je moeten kiezen voor 1 van de 3 facties, elke factie heeft zo zijn eigen voor- en nadelen. Zerker is voor mensen die graag melee spelen, Cleric vallen aan vanop afstand en Outlaw kan zichzelf buffen. Dat betekent niet dat niet zelf kan kiezen hoe je een factie speelt, je kan nog altijd zelf je gameplay bepalen. Er komt meer diepgang in de game door de toevoeging van details, zoals het feit dat je niet snel kan lopen met een zwaar wapen. Tijdens de nacht zijn sommige opdrachten gemakkelijker, vooral opdrachten waarbij je zo onzichtbaar mogelijk moet zijn.

Nadenken is vereist

Het gaat over een wereld die vernietigd is door een komeet. Het mengen van sci-fi met fantasie komt in ELEX echt ten goede. Het is ook een verhaallijn die je zonder pauze blijft vasthouden. Je speelt ELEX in third person view. Het is een spel waarbij je moet nadenken over wat je doet, zo kun je bijvoorbeeld jezelf verbranden als je de vlammenwerper gebruikt terwijl je te kort bij iets staat als je die gebruikt.