Eastshade CD Key code kopen

Over dit spel

Eastshade is een first person open world exploration game en rpg. Dat is een spelgenre waarbij je zelf het hoofdpersonage bent vanuit het perspectief van de camera. Je mag een open wereld verkennen, er zijn geen restricties. De letters RPG staan voor Role Playing Game. In dit spelgenre speel je de rol van een personage dat zich in een fictieve wereld bevindt. Eastshade wordt uitgegeven door het gelijknamige Eastshade Studios, dat is opgericht in 2013.

Achtergrondverhaal

Je bent schilder en strandt op het eiland Eastshade, nadat je schipbreuk hebt geleden. Je spoelt aan in de omgeving van het kuststadje Lyndow. De inwoners van Eastshade zijn antropomorfe dieren. Dit zijn niet-menselijke wezens met menselijke eigenschappen. In dit geval betekent het dat de dieren Engels spreken. Het was de laatste wens van je moeder dat je haar favoriete plekken op Eastshade zou vastleggen op doek.

Het begin

Nadat je bent aangespoeld, ontvang je al snel een takenlijstje. Dat bestaat in het begin uit het verzamelen van takjes en bloemen. Door een inwoner te leren hoe je een schildersdoek maakt van stukjes hout en textiel, krijg je als speler het onder de knie.

Verloop van het spel

Tijdens je reis door de open wereld, kom je quests tegen. Meestal zijn het verzoeken om een bepaald schilderij te maken voor een van de inwoners. Het vervaardigen van schilderijen kost inspiratie. Per schilderij lever je één inspiratiepunt in. Hoe verder je komt in het spel, hoe meer inspiratie je tot je beschikking hebt.

Je maakt een schilderij door een doek te kiezen. Dat kan zowel een leeg doek zijn als een gebruikt doek. In het laatste geval schilder je gewoon over het huidige schilderij. Vereeuwig elk detail van de omgeving in een schilderij en geef het resultaat aan inwoners. Op deze manier ontgrendel je nieuwe voorwerpen, ontdek je geheimen van het eiland en vergroot je je kennis.

Platform

Eastshade is een downloadbare game voor Windows 7 en 10. Je speelt het spel met toetsenbord en muis. Eastshade is uitgekomen op 13 februari 2019 en is beschikbaar via Steam.