Earth Defense Force 4.1 The Shadow of New Despair Kopen. Earth Defense Force 4.1 The Shadow of New Despair Key prijzen vergelijken.

Over dit spel

Een gevecht om te overleven.

Earth Defense Force 4.1 is een Third Person Shooter welke is ontwikkeld door Sandlot en uitgegeven door D3 Publisher. In deze actievolle shooter neem je het als lid van Earth Defense Force (EDF) op tegen de Ravagers, een meedogenloze zwerm buitenaardse indringers om het lot van de aarde te bepalen.

In het gevecht tegen de buitenaardse indringers wordt je bijgestaan door een arsenaal van zo’n 800 wapens en gigantische mechs. Ervaar intense gevechten die je op het puntje van jouw stoel houden en laat je meeslepen in een episch veldslag die de toekomst van de aarde en de mensheid zal bepalen.

Het spel kan alleen gespeeld worden of samen met 3 anderen in local coöp of online. De speler kan kiezen uit vier verschillende klassen, allen met hun eigen vaardigheden waardoor je als team perfect op elkaars sterke en zwakke punten kun inspelen om de vijand de baas te blijven. Het verhaal komt na ongeveer 80 missies tot zijn conclusie en kent geen moment van verveling, of rust. Je wordt continu uitgedaagd om nieuwe hordes vijanden op nieuwe manieren uit te schakelen en er is voldoende ruimte om te experimenteren met verschillende tactieken dankzij de hoeveelheid wapens die beschikbaar zijn en uitbreidingen voor jouw mech.

Het grote werk.

Het meest interessante van Earth Defense Force 4.1 Shadow of new Despair zijn misschien wel de Mechs. In totaal krijg je de beschikking tot verschillend varianten die elk hun voor en nadelen hebben in bepaalde situaties. Zo is er bijvoorbeeld de “Walking Fortress Balam”, een 50 meter hoog, wandelend fort. De “Depth Crawler” is een lopende tank speciaal ontworpen voor ondergrondse gevechten op moeilijk begaanbaar terrein welke zich op muren en plafonds kan voortbewegen.

Hiernaast zijn er nog een aantal verschillende voertuigen, tanks en helikopters beschikbaar en behoort een drietal “Humanoid Battle Machines” tot het arsenaal waaruit je kunt kiezen. Al met al staan er 15 verschillende voertuigen tot jouw beschikking om het grote werk te doen.

Grafisch ziet de game er ook interessant uit, een mix tussen een realistische en cellshaded stijl zorgt voor een frisse look en vuurgevechten spatten met grafisch indrukwekkende effecten van het scherm af. Dit alles maakt dat je, je begeeft in een kleurrijke wereld dat sterk in contrast staat met de harde actie die er in plaatsvindt.