EA Sports WRC 2023 Key Kopen. EA Sports WRC 2023 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop EA Sports WRC 2023 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel EA Sports WRC 2023 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 03-12-2023 voor een EA Sports WRC 2023 sleutel in Nederland is € 31.99

Maak je klaar om de adrenaline van de rallywereld te ervaren met EA SPORTS WRC 2023, de nieuwste toevoeging aan de bejubelde WRC-gamingreeks. In dit spel duiken spelers in de opwindende carrièremodus, waarin ze hun rallyteam naar de overwinning moeten leiden tegen ’s werelds beste coureurs, auto’s en teams.

Kies Je Startpunt

Je avontuur in EA SPORTS WRC 2023 begint met een cruciale keuze: waar wil je je eerste seizoen in de WRC-hiërarchie beginnen? Je hebt de mogelijkheid om je carrière te starten in de Junior WRC-categorie, waar je Rally3-auto’s bestuurt die een uitstekend instappunt bieden voor nieuwe spelers. Als alternatief kun je beginnen in WRC 2, of zelfs meteen de diepte in duiken met de Rally1-auto’s in de topklasse van de competitie.

Creëer Je Eigen Rallyteam

Na het kiezen van je initiële klasse, ga je aan de slag met het creëren van je eigen rallyteam. Dit begint met de branding van je team, inclusief naam en kleuren, voordat je de Chief Engineer en de Sponsor ontmoet. Gedurende je reis zul je samenwerken met de Sponsor, die financiering biedt en doelen en doelstellingen voor elk seizoen vaststelt. Goed rijden leidt tot grotere budgetten voor toekomstige rally’s en stelt je in staat om een teamgenoot aan te nemen, meer ingenieurs aan te werven, nieuwe auto’s aan te schaffen en meer.

Een Gevulde Kalender

Houd de kalender in de gaten, die alle aankomende rally’s, speciale evenementen, opmerkelijke mijlpalen en nog veel meer bijhoudt. Naast het besturen van verschillende auto’s uit de rallywereld, kun je ook je eigen auto bouwen en aanpassen, waardoor je een stempel kunt drukken in de rallygeschiedenis.

Ontwerp Je Eigen Rallyauto

Als eerbetoon aan het ambitieuze project van Colin McRae uit het midden van de jaren 2000, kunnen spelers niet alleen de McRae R4 besturen, maar ook in de voetsporen van Colin treden door hun eigen moderne rallyauto vanaf de grond op te bouwen. De eerste keuze is in welke klasse je wilt concurreren: WRC, WRC2 (inclusief Rally2-evenementen) of Junior WRC. Vervolgens moet je een auto bouwen volgens de regels van elke klasse, zodat deze eerlijk en competitief kan concurreren met de echte auto’s in die klasse.

Herbeleef Grote Rallymomenten

Beleef iconische momenten uit de geschiedenis van het FIA World Rally Championship first-hand in de “Momenten”-modus, terwijl je tegelijkertijd meer te weten komt over de geschiedenis van de sport en op de hoogte blijft van het huidige tijdperk van de WRC. Nieuwe momenten worden regelmatig aan EA SPORTS WRC toegevoegd, waardoor spelers worden uitgedaagd om scenario’s en evenementen te voltooien die zijn gebaseerd op en geïnspireerd zijn door de echte wereld van de rally.

Regelmaat Rally: Een Alternatieve Uitdaging

In tegenstelling tot bij normale rally’s hoeven coureurs bij Regelmatrijden geen etappes zo snel mogelijk af te leggen. In plaats daarvan is het doel om routes te rijden met een specifieke gemiddelde snelheid, waarbij de score wordt bepaald op basis van hoe dicht de coureur bij dit doel komt. Navigators geven unieke notities over de weg om de coureurs te adviseren of ze boven of onder het prestatiedoel zitten. Dit is een geweldige manier om nieuwe rally-etappes te verkennen en tegelijkertijd je algemene vaardigheden te verbeteren.

De Rallyschool: Jouw Leertraject

De Rallyschool is de perfecte plek om je reis in EA SPORTS WRC te beginnen, waar je alle fundamentele vaardigheden leert die nodig zijn om een rallyauto te besturen. In het spel kunnen coureurs kiezen uit een aantal basisrijlessen, waarbij medailles worden verdiend op basis van prestaties. Het behalen van goud in alle lessen is essentieel om op weg te gaan om een kampioen te worden. Daarnaast kunnen alle lessen worden gereden op asfalt, grind of sneeuw, waardoor spelers kunnen wennen aan verschillende oppervlakken, wat handig is gezien de vele locaties, seizoenen en soorten ondergronden in het spel.

Kampioenschap: De Traditionele Singleplayer WRC-Ervaring

Kies een echte auto en coureur en ga de uitdaging aan met de kalender van het FIA World Rally Championship 2023 in de klassen WRC, WRC2 en Junior WRC. Spelers kunnen ook de duur van het kampioenschap aanpassen, met opties variërend van kortere campagnes met snelle progressie tot de volledige seizoenservaring.

Creëer Je Eigen Rally-ervaring

Met het Quick Play-pakket kunnen spelers hun eigen aangepaste evenementen creëren, waarbij alle opties van het spel beschikbaar zijn voor totale vrijheid. Kies alles, van de autoklasse tot de seizoenen, het aantal etappes, het tijdstip van de dag en het weer. Spelers kunnen zelfs kampioenschappen creëren die Rally- en Regelmatrijdevenementen combineren. Als alternatief zijn willekeurig gegenereerde Quick Play-sessies beschikbaar, waarbij het spel automatisch kiest welke klassen en evenementen er worden gereden.

Online Multiplayer in Quick Play

De Quick Play Multiplayer is waar ons online lobby-systeem zich bevindt. Het biedt alle gereedschappen en opties van Quick Play Solo en stelt spelers in staat om in realtime te concurreren in kamers met maximaal 32 spelers, met ondersteuning voor cross-platform spelen. Dit is vier keer groter dan de lobbies in DiRT Rally 2.0, waar maximaal 8 spelers op één platform konden spelen.

Quick Play Multiplayer is een geweldige manier om direct leuk en competitief bezig te zijn, nieuwe vrienden te maken en je vaardigheden op de proef te stellen.

Clubs: Asynchrone Multiplayer-Evenementen

Clubs waren een van de meest populaire functies in DiRT Rally 2.0 (en werden soms gebruikt door echte coureurs om tegen fans te racen), en we zijn verheugd te kunnen bevestigen dat ze terugkomen voor EA SPORTS WRC. In wezen zijn dit asynchrone, cross-platform multiplayer-evenementen (aangedreven door EA Racenet) zonder limiet aan het aantal spelers dat kan deelnemen. In plaats van tegelijkertijd te racen in een lobby met tegenstanders, kunnen spelers deze evenementen aangaan wanneer ze maar willen, met resultaten die worden toegevoegd aan het klassement van de Club. Spelers kunnen vergelijkbare tools gebruiken om evenementen te creëren als bij de Quick Play-modi (let op: Clubs ondersteunen geen Regelmatrijd). Ze kunnen evenementen instellen om zo lang of kort te duren als ze willen.

Tijdrit: Pure Competitie

Tijdrit is een van de meest populaire spelmodi van DiRT Rally 2.0 en maakt nu ook deel uit van EA SPORTS WRC. Zoals je zou verwachten, is dit pure competitie; een coureur, een etappe en de klok, allemaal in de zoektocht naar de perfecte run. Stel de beste tijden in, download de geesten van andere spelers in het klassement en begin met het beklimmen van de wereldwijde ranglijsten.

Vang Spectaculaire Momenten met de Fotomodus

Hoewel het delen van foto’s in de Fotomodus leuk is, kunnen de meest creatieve spelers deze opnamen uniek maken door auto’s aan te passen met de livrei-editor. Het merendeel van de auto’s in het spel kan een nieuw likje verf krijgen met de ingebouwde livrei-editor, inclusief alle auto’s die zijn gemaakt met Builder. Kies uit een reeks basismotieven, pas de kleur en afwerking aan, en voeg decals en vormen toe om unieke rallyauto’s te creëren die opvallen in het peloton.

Tot slot kunnen coureursmodellen ook een op maat gemaakte uitstraling krijgen. Kies uit een breed scala aan karaktermodellen en kleed ze aan met een selectie van helmen, petten, handschoenen en racepakken. Navigatoren zullen overeenkomen met de gekozen look, en nieuwe uitrusting kan worden ontgrendeld via de Rally Pass door XP te verdienen in het spel.

In EA SPORTS WRC 2023 wacht een opwindend rallyavontuur op zowel nieuwkomers als doorgewinterde enthousiastelingen. Maak je klaar om gas te geven en de wereld van de rally te veroveren als nooit tevoren.