EA Sports UFC 5 Key Kopen. EA Sports UFC 5 Steam PC Key prijzenvergelijk.

Vergelijk prijzen in Nederland en koop EA Sports UFC 5 key goedkoop! Nadat je een sleutel hebt gekocht bij een van onze vertrouwde en legale Game-Key-leveranciers, kun je met de game-sleutel EA Sports UFC 5 rechtstreeks op Steam op pc downloaden, installeren en spelen.

De momenteel laagste prijs op 27-02-2024 voor een EA Sports UFC 5 sleutel in Nederland is € 48

EA Sports Inc. en UFC®, ’s werelds toonaangevende organisatie voor gemengde vechtsporten, presenteren met trots de nieuwste editie van de gerenommeerde gamefranchise, EA SPORTS™ UFC® 5. Met een historisch debuut op de Frostbite™ Engine biedt deze editie ongeëvenaarde realisme van de vechters en een naadloze game-ervaring met 60 frames per seconde.

Ongekend Realisme van Schade

UFC 5 revolutioneert de weergave van schade met viscerale precisie en nauwkeurigheid die trouw is aan de sport. Met meer dan 64.000 mogelijke combinaties van gezichtsschade, nieuwe vloeistoffysica en dynamische bloed- en zweetdeeltjessystemen transformeert het spel het uiterlijk van een vechter gedurende elke strijd. De Authentic Damage-functie van het Real Impact System simuleert het compromitteren van het zicht door snijwonden en belemmerde mobiliteit door lage kuitblessures.

Strategische Diepgang en MMA-realisme

Stap in de legendarische Octagon® in UFC 5, waar spelers worden geconfronteerd met verhoogde strategische diepgang en een authentieke mixed martial arts (MMA)-ervaring. Het spel zet de standaard voor vechtsportgames, met een realistische en boeiende UFC-ervaring die alle voorgaande versies overtreft.

Erkende Functies en Realisme

Tracey Bleczinski, Senior Vice President of Global Consumer Products bij UFC, prijst de geavanceerde functies van UFC 5 en benadrukt het streven van EA om elk aspect van het spel te verbeteren. Het doel is om een ​​leuk en boeiend spel te creëren met een grotere realisme en een diepere, meeslepende UFC-ervaring. EA SPORTS heeft opnieuw de standaard gezet voor vechtsportgames en heeft een knaller afgeleverd met UFC 5, de beste versie van het spel tot nu toe.

Geavanceerde Gameplay

Nate McDonald, Lead Producer van UFC 5, benadrukt de revolutionaire gameplay aangedreven door Frostbite en het Real Impact System. In combinatie met de introductie van Cinematic K.O. Replay, Seamless Submissions en een op de echte wereld geïnspireerde Fight Week-ervaring, is UFC 5 zo realistisch als maar kan.

Boordevol Functies

UFC 5 is geladen met functies, waaronder Cinematic K.O. Replay, waarin dramatische finishes worden getoond met intense, getrouwe visuele effecten. Gepresenteerd in superslowmotion met filmische hoeken en belichting, herbeleeft UFC 5 de dramatiek van echte momenten. Dit is slechts een van de vele opwindende toevoegingen aan de uitgebreide presentatiefuncties van UFC 5.

Naadloze Indiening

De première van de Seamless Submissions-mechanic evolueert het grappling-systeem met snellere overgangen en geen minigames om de vloeiendheid van het spel te maximaliseren. Grapple Assist helpt beginners terwijl ervaren spelers de diepten ervan verkennen. Seamless Submissions zorgen voor een soepelere, authentiekere ervaring op de grond voor grappling-fans.

Fight Week

UFC 5 zal een bijgewerkte live-service laten zien die nauw verbonden is met de voortdurende ups en downs van de verhaallijnen van de sport, met functies zoals Fight Week en Fight Picks gekoppeld aan echte UFC-evenementen.

Online Carrière Modus

De Online Carrière Modus omvat op vaardigheden gebaseerde matchmaking, divisieprogressie en titeljachten over vier divisies. Spelers kunnen concurreren met een andere gecreëerde vechter in elke divisie, waardoor ze meerdere karakteraanpassingen en Vanity Items kunnen presenteren.

Dokterscontroles en Onderbrekingen

Een aanzienlijke blessure kan de scheidsrechter ertoe brengen de strijd te stoppen voor een medische beoordeling. Het nalaten van het beschermen tegen schade kan resulteren in een doktersstop, wat authentieke strategische uitdagingen toevoegt voor spelers onder verhoogde druk.

Nieuwe Slagen en Reacties

Nieuwe slaganimaties bootsen professionele zwaargewichten en kickboksers na, met gevarieerde grond-en-pond ellebogen, draaiende bewegingen, lichaamsslagen en kuittrappen. Bovendien verbeteren de reactie-animaties en impactfysica de onderdompeling van de speler.

Alter Ego’s

Alter Ego’s presenteren frisse versies van topvechters, met cruciale carrièremomenten, unieke verschijningen en gerelateerde vaardigheden.

Genre: Sport Simulatie

Stap in de wereld van mixed martial arts met EA SPORTS UFC 5, een sport simulatie game die de game-ervaring herdefinieert met ongekend realisme en innovatieve functies.