Dynasty Warriors 9 Kopen. Dynasty Warriors 9 Key prijzen vergelijken.

Over Dynasty Warriors 9

Scroll nu naar beneden om direct Dynasty Warriors 9 key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Dynasty Warriors 9 direct installeren en spelen.

Dynasty Warriors 9 is een hack and slash game dat begin februari 2018 zal worden uitgebracht door Koei tecmo.

Voor het eerst bij deze spelserie zal de speler te maken krijgen met een volledig open wereld die hij op tal van manieren kan verkennen. Te voet, per paard of per boot kan op deze wijze het oude China ontdekt worden.

Dynamische omgeving

Een leuk aspect aan deze open wereld is het dynamische karakter ervan. Dag en nacht, regen of zonneschijn, alles zal een invloed hebben op de speler zelf maar ook op zijn tegenstanders.

Menig onderdeel van deze enorme leefwereld kan ook naar believen worden aangepast. Er moeten grondstoffen en speciale objecten verzameld worden om deze daarna aan te wenden in de vele hutten die men tegenkomt of om nuttige gebruiksvoorwerpen te vervaardigen.

Zelfs de achtergrondmuziek en de snelheid waarmee tijd verandert zal afhangen van keuzes die de speler tijdens zijn tocht maakt.

Personages

Wie de spelreeks de afgelopen jaren een beetje heeft gevolgd weet reeds dat er een ontzettend groot aantal personages de revue zullen passeren. Dat is dit keer niet anders. Zo worden alle 83 personages van Dynasty Warriors 8: Empires opnieuw van stal gehaald, maar zullen er ook talloze nieuwe figuren worden toegevoegd.

Moeilijkheidsgraad

De speler krijgt een resem hoofdmissies die in se vrij pittig zijn, maar die vergemakkelijkt kunnen worden door eerst allerhande nevenmissies te voltooien. Als dusdanig kan er op natuurlijke wijze gekozen worden voor een makkelijk of eerder een uitdagende game.

Authenticiteit

Ondanks al deze nieuwigheden werd ons beloofd dat fans van de serie wel vertrouwd zullen blijven met het algemene gevoel van de vorige edities. Spannende tijden in elk geval voor sommigen onder hen.