DYING Reborn CD Key code kopen

DYING: Reborn is een avontuur-puzzelspel dat ontwikkeld is door NEKCOM Entertainment en uitgegeven is door Coconut Island Games en Oasis Games.

Protagonist Mathew wordt op een dag wakker in een vreemd hotel, zonder zich te herinneren wat er allemaal gebeurd is. Een duistere figuur laat Mathew weten dat hij een prijs moet betalen voor de grote fout die hij gemaakt heeft. Jij speelt Mathew en zult donkere, huiveringwekkende kamers moeten betreden om lastige puzzels op te lossen. Hierbij moet je niet alleen je hersenen gebruiken, maar ook je verbeeldingskracht optimaal benutten. In zes hoofdstukken ontdek je waarom Mathew in deze netelige situatie terecht gekomen is.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download DYING Reborn tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel DYING Reborn op Keysforgames.nl