Dying Light Shu Warrior Bundle CD Key code kopen

Dying Light Shu Warrior Bundle is een Battleground-videogame, ontwikkeld door Techland en uitgegeven door Warner Bros Interactive Entertainment.

Het brengt je nieuwe uitrusting en verkleint de kans om gepakt te worden door zombies, verfwerkzaamheden aan de koets en drie nieuwe wapenontwerpen aanzienlijk. Gale is de eerste kruising die je kunt maken met de materialen in het basisspel. De springende tijgerroute is een magisch zwaard dat bekwame krijgers beloont. Het mes zit vol met eeuwenoude kracht en het ontsteekt na meerdere opeenvolgende treffers, wat extra schade aanricht. Hetzelfde geldt voor de Pike Dragon hellebaard, die ook bijzonder destructieve en krachtige aanvallen mogelijk maakt.

Speel Dying Light Shu Warrior Bundle en beleef het meest memorabele moment dat je ooit hebt gehad!

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dying Light Shu Warrior Bundle tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dying Light Shu Warrior Bundle op Keysforgames.nl