DUSK CD Key code kopen

Over dit spel
DUSK brengt je wederom in aanraking met een wereld vol horror en bloedvergieten waarbij het een opgave wordt om te overleven tot zonsopgang. Het spel haalde de mosterd bij klassiekers uit de jaren ’90 zoals Quake, Blood, Heretic en Redneck Rampage. Ook de soundtrack van metalhead Andrew Hulshult is hier helemaal op afgestemd.

Ouderwetse First Person Shooter

Er wordt in DUSK bewezen dat het genre verre van dood is. Met shotguns en kettingzagen baan je je een weg doorheen de duistere krachten die je tegenkomt op je pad. Op geen enkel moment pretendeert het spel iets anders te zijn dan het in essentie is: een first person shooter met als enig doel zoveel mogelijk actie en bloed.

Het spel

Ontwikkelaar David Szymanski komt naast een klassiek spel met 3 missies ook met een speciale ‘Endless Survival Mode’ op de proppen waarbij je de ene aanvalsgolf na de andere te verwerken krijgt tot het je allemaal te veel wordt.

DUSK zal enkel te spelen zijn via Microsoft Windows en de graphics zijn opzettelijk aan de magere kant, wat enkel maar bijdraagt aan het authentieke gevoel dat de nostalgische gamer zal ervaren bij het opnemen van dit spel.

Multiplayer

In tegenstelling tot veel van de voorgangers in dit genre zal DUSK een volwaardige multiplayer bevatten. Je kan het opnemen tegen vriend of vijand in een enorme arena waarbij het opnieuw zaak wordt zo lang mogelijk te overleven in het oog van talloze gevaren.

De makers waren heel duidelijk over het doel achter deze productie en het mag duidelijk zijn dat ze in hun opzet zijn geslaagd.