Dungeons of Edera Kopen. Dungeons of Edera Key prijzen vergelijken.

Over Dungeons of Edera

Scroll nu naar beneden om direct Dungeons of Edera key prijzen te vergelijken en het product goedkoop aan te schaffen! Na aankoop kun je met de Game Key Dungeons of Edera direct installeren en spelen.

Dungeons of Edera van Monster Tooth Studios begint met je personage dat verwoed probeert naar het huis van hun ouders te komen. De dreiging van het veroverende Oswary-leger heeft je gedwongen terug te vechten. Het is dus aan jou om – met wat hulp van andere metgezellen – de dreiging te bestrijden.

Tijdens de campagne groeien jij en je bende rebellen langzaam van slechts een paar rebellen die zich in de bossen verstoppen tot meer uitgestrekte hubgebieden om vanuit te opereren. In hubgebieden kon ik zijmissies en hoofdmissies uitvoeren. Dungeons of Edera bevat willekeurig gegenereerde kaarten om te verkennen, wat betekent dat elke zoektocht een willekeurige plek creëert om te vechten en te verkennen.

Wat de game doet, is de strijd. Ik had veel plezier met de responsieve en lonende gevechten in de game. Denk aan een sneller tempo Dark Souls, waar je kunt ontwijken en waar je veel wapens tot je beschikking hebt plus lonende vaardigheden, dankzij een robuuste talentenboom en de eerder genoemde stat-boosting-gunsten.