Dungeons & Dragons Dark Alliance CD Key code kopen

Over dit spel

Dungeons & Dragons Dark Alliance is een game die gemaakt is door de ontwikkelaar Tuque games en daarnaast uitgegeven wordt door Wizards of the Coast. Dungeons & Dragons Dark Alliance is onderdeel van de grote wereld van Dungeons & Dragons en daarom een must have voor de echte fans. Laten we een kijkje nemen bij het spel en wat dit spel nou zo bijzonder maakt.

Over Dungeons & Dragons Dark Alliance

Dungeons & Dragons Dark Alliance speelt zich af in Icewind Dale en is een explosieve Roleplaying game die geschikt is voor de echte liefhebbers, maar ook voor de mensen die nog niet heel bekend zijn met de wereld van Dungeons and Dragons. In Icewind Dale lopen gigantische ijs-wezens en rond en vliegen draken zonder dat zij tegengehouden worden. Totdat jij op komt dagen. Jij gezamenlijk met drie andere helden komt naar het land toe om er voor te zorgen dat het veilig blijft en om het kwaad te verslaan. Je speelt het spel als iconische karakters uit de Dungeons and Dragons boekenreeks en kunt kiezen uit de volgende vier karakters: Drizzt Do’Urden, Catti-brie, Wulfgar, and Bruenor Battlehammer. Je kunt het spel alleen spelen, maar ook met drie vrienden die dan dus een van de andere karakters aannemen. Door het spelen van missies, kun je nieuwe spullen verdienen en krijg je nieuwe skills die je kunt inzetten om het kwaad te verslaan.

Doel van Dungeons & Dragons Dark Alliance

Dungeons & Dragons Dark Alliance is een spel wat zich focust op het verslaan van het kwaad door goed met elkaar samen te werken. Door missies af te maken en door eindbazen te verslaan, wordt je steeds sterker en kom je dus verder in het spel. Uiteindelijk is het de bedoeling om Icewind Dale te verlossen van het kwaad wat er is en dit te doen door goed samen te werken met de andere spelers dien jouw team zitten. Het spel is wel echt voor volwassenen omdat er gebruik gemaakt wordt van grof taalgebruik, maar ook veel bloed in het spel voorkomt. Op dit moment is Dungeons & Dragons Dark Alliance nog niet uit, maar deze wordt verwacht op 22 juni 2021 en dat is al bijna. Mocht je dus een groot fan zijn van Dungeons and Dragons of mocht je juist kennis willen maken met de wereld, is Dungeons & Dragons Dark Alliance een tip.