Dungeons 3 CD Key code kopen

Over dit spel

De onderwereld tegen de bovenwereld

Dungeons 3 is een videosimulatie videospel ontwikkeld door Realmforge Studios en uitgegeven door Kalypso Media. Het werd uitgebracht op 13 oktober 2017 voor Microsoft Windows, macOS, Linux, PlayStation 4 en Xbox One. Het is het vervolg op Dungeons 2.

een leger van kwaadaardige wezens

Dungeons 3 volgt een vergelijkbare formule als Dungeons 2, waarbij de speler afwisselend probeert helden in zijn kerker te vangen en vecht tegen de bovenwereld. In de kerker moet de speler een doolhof van kamers bouwen vol valstrikken om vijanden te lokken en te doden. Bovengronds gebruikt de speler zijn legers van verschillende kwaadaardige wezens om het over te nemen. De game bevat twintig missies voor één speler die ongeveer een uur duren om te voltooien, evenals een coöperatie modus voor twee spelers. Nieuw in de serie zijn willekeurig gegenereerde niveaus.

De heer van de onderwereld

Door de donkere elfpriesteres Thalya te verleiden uit de pluizige klauwen van de wereld, heeft de heer van de onderwereld een manier gevonden om zijn veroveringscampagne te leiden vanuit de beslotenheid van zijn ondergrondse hol. Met Thalya in de frontlinie, en de verenigde krachten van het kwaad om haar te ondersteunen, zullen spelers elke truc in het boek moeten gebruiken om de beste van de wereld te zijn, voor eens en voor altijd! Kevan Brighting, die de vorige game en The Stanley Parable vertelde, keert terug om dezelfde rol te vervullen.

Je missies

Laat je donkere kant los door een unieke ondergrondse kerker te creëren uit een enorm scala aan kamers, vallen en structuren. Bouw het meest angstaanjagende leger dat de wereld ooit heeft gezien, door te kiezen uit verachtelijke wezens zoals orcs, succubae, zombies en nog veel meer. Dan, als je eenmaal je troepen hebt opgebouwd, kom je uit de duisternis en leid je je leger naar het licht van de wereld, waar je het land zal erven en alles wat zelfs vaag heldhaftig, schattig of eenhoornvormig zal zijn.

Vind en vergelijk hier alle legit key stores en download Dungeons 3 tegen de beste prijs. Door te vergelijken op onze website, bespaar je tijd en geld! Daarnaast hebben wij alle aanbieders handmatig getest en kunnen wij garanderen dat jij een werkende sleutel krijgt. Ook voeren wij nu en dan nieuwe testen uit, om te kijken of de cd keys snel geleverd worden.

Wanneer je een sleutel hebt gekocht kan je onderaan de pagina lezen hoe je de sleutel toevoegt aan bijvoorbeeld je steam of origin account. Wanneer je de key hebt ontvangen en toevoegt aan een cliënt, zal die direct werken!
Als je iets wilt melden over een sleutel winkel, stuur ons dan een e-mail of plaats een review.

Geniet van de beste deals voor het spel Dungeons 3 op Keysforgames.nl